Shows

Showtime

Frans is een veelzijdige muzikant die door ervaring beschikt over een hoog entertainment gehalte. Met zijn accordeon speelt Frans bekende Hollandse meezingers, smartlappen, kroegenhits en klassiekers uit de popmuziek. Frans speelt muziek voor elk wat wils.

De shows duren standaard 2x 30 minuten maar kunnen desgewenst worden uitgebreid of ingekort. Ook voor ander entertainment kan door Frans worden gezorgd.  Heeft u een wens? Laat het weten, op verzoek maakt Frans een show op maat.

De wereld van..

Tijdens de “Wereld van” neemt Frans Baggerman u mee in de wereld van de onvergetelijke popklassiekers. Spraakmakende wereldberoemde melodieën vertolkt op de accordeon. Met een aanpasbaar repertoire waarbij u kunt kiezen voor sfeervolle achtergrond klanken of interactie met het publiek waarbij vooral de (meezing)popklassiekers aan bod komen. Een programma van 2 x 30 minuten.

Vroeger was anders

De Vroeger was anders show geeft je een kijkje in de wereld zoals het “vroeger” was. Een middag/avond vol heerlijke gezellige meezingers die vooral door de oudere jeugd een feest der herkenning zal zijn. Tijdens het programma ‘Vroeger was het anders’ worden de gasten uitgedaagd tot het zingen van onvergetelijke bekende liedjes. Een programma van 2 x 30 minuten.